XVI Premi Espiral

La nostra escola ha quedat finalista a la categoria entorns virtuals i metavers dins la XVI edició del Premi Espiral. El títol del projecte presentat és “Un viatge més enllà de l’escola”. Felicitats a tots els nens i nenes de 6è de Primària de l’últim curs. Amb aquest temps, hem pogut veure l’evolució de l’alumnat del centre en termes tecnològics i digitals, a més, del desenvolupament d’altres competències transversals. Felicitats també a la tutora que s’hi va implicar de valent i al munt de persones que el vau fer possible! El reconeixement és de tots/es!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

15 + 1 =