Trobem el Nadal

Per introduir el Projecte Vertical “Trobem el Nadal”, l’equip de mestres s’ha disfressat de personatges del pessebre i ha decorat l’escola de Nadal.

L’escola ha de recuperar l’esperit nadalenc que s’ha perdut en un món tan modern.

Per aconseguir-ho, l’alumnat dels diferents cicles ha de superar uns reptes.

Amb molta il·lusió els nens i les nenes han realitzat diferents activitats i han après sobre: vocabulari nadalenc, poemes, nadales, festes, tradicions, receptes, com es celebra el Nadal a altres llocs del món … Com a cloenda del Projecte, el dia 19 de desembre s’ha celebrat una Fira de Nadal al pati de l’escola. Els nens i nenes han elaborat materials per a la venda solidària a les paradetes (preparades per la junta de l’AFA). Les famílies també han pogut visitar el pessebre de la sala d’actes que entre totes i tots han preparat i veure la gravació de les nadales que han assajat.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 5 =