Trobada professorat novell

La trobada de professorat novell que es va realitzar a l’Escola de Sant Josep de Gràcia va ser una jornada excepcional.

L’objectiu d’aquesta formació és que el professorat prengui consciència i que es senti part de la família de Carmelites Missioneres. 

La jornada va ser dinàmica i distesa. Vam començar amb una càlida benvinguda i presentació que va crear un ambient amigable i acollidor. Les dinàmiques i activitats planificades van permetre al professorat novell explorar i comprendre millor els valors carmelitans que s’incorporen a l’educació a l’escola.

El punt àlgid de la jornada va ser el testimoni de professores veteranes, escoltar a les companyes va ser una experiència molt enriquidora.

Les converses i intercanvis d’experiències amb companys/es d’altres escoles, aprendre de les seves realitats i reptes va ser una experiència molt positiva, i va obrir noves vistes sobre com integrar el carisma carmelità a les aules.

En conjunt, la trobada va ser una oportunitat increïble per créixer com educadors i entendre millor la filosofia i els principis carmelites. Va promoure una sensació de comunitat i col·laboració, i sens dubte va deixar una empremta positiva en tots els professors novells que van assistir.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

9 + 10 =