Trobada de directors generals Col·legis d’Europa

Els dies 7 i 8 de febrer, els Directors Generals dels col·legis Carmelites Missioneres d’Europa, juntament amb l’Equip de Titularitat, hem fet una trobada a Barcelona, ​​al nostre Espai d’Interioritat.

L’Objectiu proposat és Crear i Desenvolupar Sinergies, englobat en diferents moments:

-Espai dintercanvi.

-Espai de convivència i coneixement mutu.

-Espai de lideratge.

-Espai Palautià.

-Espai d’agraïment.

Un cop més, s’ha fet palesa la il·lusió, el compromís i la disposició d’intercanvi, per compartir i enriquir-nos d’aquest engranatge que formem les nostres escoles Carmelites Missioneres Europa.

Ha estat un estímul per a tots poder compartir i complementar-nos de les experiències mútues, que ens porten a sentir-nos part d’un tot que va més enllà del centre on cadascú desenvolupa el seu projecte.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 15 =