INFANTIL

Som Artistes

A les estones de som artistes oferim als infants experiències riques i diverses amb una àmplia gamma d’activitats que inclouen tot tipus de manifestacions artístiques, tècniques i plàstiques, potenciant l’observació, l’educació de la mirada, la cura estètica i la creativitat. Aquestes activitats artístiques que oferim als infants permeten observar el moment evolutiu del nen o nena i estan íntimament lligats a les seves emocions i vivències.

És per això que l’educació artística ha de servir perquè l’infant comuniqui i desenvolupi les seves capacitats d’expressió.

 

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 13 =