Si vols arribar ben lluny, no portis gaire equipatge ni pensis mai en l’objectiu, perquè cada pas és viatge

L´Auditori de Barcelona va ser testimoni d’un espectacle musical únic el passat 9 de maig, quan es va celebrar la cantata infantil «Cantània: Les portes del món» escrita per Bernat Castany i composta per Raquel García Tomás. A cada sessió d’aquest projecte hi participen diferents alumnes que conformen el cor de la cantata i això és el que fa de cada concert un moment únic i irrepetible.
Sota la direcció d’un increïble equip de professionals i tot l’esforç i el treball realitzat pel professorat de música de les diferents escoles, els nens havien estat assajant i preparant les cançons durant mesos per oferir un concert excepcional. La sala principal de l’Auditori era plena i la il·luminació variada de l’escenari ens convidava a viatjar cap a nous horitzons i cultures. El fil conductor gira al voltant del viatge que fa la Sara, una nena amb discapacitat visual que demana al seu pare fer la volta al món.

Amb gran entusiasme, els petits artistes van ocupar els seus llocs a l’escenari, ansiosos per mostrar tota la feina feta al públic. L’orquestra, composta per músics professionals, va afinar els seus instruments, i finalment els llums es van atenuar i va començar l’espectacle. Les seves veus van omplir la sala mentre els espectadors, entre els quals hi havia totes les famílies, es van deixar portar per la música, aplaudint i animant els joves artistes a cada cançó.
L’espectacle va deixar una empremta inesborrable al cor de tots els presents. El projecte Cantània va ser, una any més, una mostra inspiradora del talent i la creativitat de l’alumnat, el professorat i els organitzadors, així com un recordatori de la importància d’obrir les portes cap al món i abraçar la diversitat.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

2 + 12 =