primària

Segon

Informació general del curs:

Els nens i nenes de segon són els grans de cicle inicial. Mostren més maduresa a l’hora d’enfrontar-se a les situacions que es poden generar a l’aula amb autonomia i responsabilitat. Es continua treballant la comunicació, l’expressió i els hàbits.

Se’ls proposen activitats interdisciplinàries on es posen en contacte amb el seu entorn i on es continuen treballant les àrees de manera significativa.

En aquesta edat s’estableixen uns vincles més afectius, per tant, un dels objectius és potenciar les relacions socials i la convivència.

De manera progressiva se’ls prepara per iniciar un nou cicle al curs vinent.

TUTORA:

Núria Altimira

nuriaaltimira@santateresaterrassa.cat

 HORARIS ENTREVISTES:
Dijous de 15h a 16h

INFORMES ACADÈMICS:
Informes: trimestrals
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

13 + 14 =