Santa Cecília

En una emocionant celebració en honor a Santa Cecília, la patrona de la música, l’alumnat de l’escola va rebre una visita molt especial. La talentosa violista Raquel García, de només 23 anys, va captivar la comunitat escolar amb la seva destresa musical i la passió pel seu instrument. La jornada va començar amb gran expectació, ja que l’alumnat i el personal docent es van congregar al gimnàs de l’escola per gaudir de la seva actuació i la violista va compartir amb tots nosaltres un repertori divers que va abastar des de clàssics atemporals fins a melodies contemporànies.

El més destacat de la visita va ser l’amena xerrada que la Raquel va oferir, en què va compartir anècdotes sobre la seva vida com a músic i va revelar curiositats fascinants sobre la viola, un instrument sovint eclipsat pel seu parent més conegut, el violí. Entre rialles i aplaudiments, els estudiants van tenir l’oportunitat de fer preguntes i aprendre més sobre la carrera i la passió de la jove violista.

La visita de la Raquel García va ser molt profitosa, consolidant la celebració de Santa Cecília com un esdeveniment anual que fomenta l’amor per la música i l’art a la nostra escola.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 6 =