Representants dels col·legis Carmelites Missioneres en el Mobile World Congress

Representants dels col·legis Carmelites Missioneres en el Mobile World Congress

Els col·legis Carmelites Missioneres de Catalunya s’han fet presents en el congrés tecnològic internacional el Mobile World Congress la setmana passada. Dins del congrés que se celebra cada any a la ciutat de Barcelona hi ha un espai dedicat a educació on es poden veure experiències d’aula, taules rodones i fins i tot ponències sobre el futur tecnològic de l’educació. Enguany, es va incidir en la importància de certificar oficialment als docents en competència digital i sobre com la intel·ligència artificial pot canviar l’escenari educatiu en els pròxims anys.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

15 + 3 =