Representants dels col·legis Carmelites Missioneres s’han fet presents en el Edtech Congress Barcelona

Els col·legis Carmelites Missioneres de Catalunya han assistit al congrés tecnològic Edtech Congress Barcelona. Es presenta com un espai per conjugar l’educació i la tecnologia i permet visualitzar les noves tendències en un espai de diàleg i de treball conjunt des de diferents àmbits relacionats amb el món educatiu.

Durant les jornades s’han analitzat les aportacions de la intel·ligència artificial, els reptes i possibilitats que proporciona i com es pot garantir un ús ètic, inclusiu i equitatiu de les noves eines.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

4 + 3 =