Representants dels col·legis Carmelites Missioneres en el Mobile World Congress

Representants de les escoles Carmelites Missioneres han participat activament en el marc del prestigiós esdeveniment tecnològic mundial conegut com el Mobile World Congress, celebrat la setmana passada a la ciutat de Barcelona. 

Dins d’aquest gran esdeveniment, que atreu l’atenció de milers de professionals i experts del sector, s’ha reservat un espai exclusiu per a l’àmbit educatiu. En aquest àmbit, els visitants han tingut l’oportunitat d’explorar noves experiències d’aprenentatge i assistir a conferències i sessions especialitzades sobre el futur de la tecnologia en l’educació.

Durant aquesta edició, s’ha posat un èmfasi particular en la importància dels docents en matèria de competència digital, reconeixent la creixent necessitat d’adaptar les habilitats del professorat als reptes que planteja l’entorn tecnològic en constant evolució. A més, s’han explorat les implicacions i les perspectives que ofereix la intel·ligència artificial en l’àmbit educatiu, subratllant com aquesta potencialment transformadora tecnologia modificarà la manera en què s’ensenyarà i s’aprendrà en els propers anys.

Dins d’aquest context de reflexió i innovació educativa, és destacable la presència en pantalla de l’escola Santa Teresa de Jesús. Aquesta aparició reafirma el compromís dels col·legis Carmelites Missioneres amb l’exploració de noves fronteres educatives i la seva voluntat de promoure un entorn d’aprenentatge dinàmic i innovador.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 9 =