INFANTIL

Relaxació

L’ensenyament amb atenció plena ofereix una sèries de possibilitats de millorar des de ben petits la seva atenció, per exercitar el cervell en l’empatia, la calma i la gestió emocional.

A mesura que van creixent van sentint emocions que els desconcerten com l’enuig, la tristesa, la por, la vergonya, envegen el que té un altre/a company/a, etc. Tot això, sovint, els crea un neguit que els dificulta una atenció plena, imprescindible per consolidar els aprenentatges d’una manera significativa.

Per tant, als cursos d’Infantil es proposen estones de control de respiració, relaxacions guiades i dinàmiques de gestió emocional per començar a treballar el Mindfulness amb els més petits de l’escola.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

13 + 5 =