Reconeguda com la millor escola de Terrassa, entre les millors de Barcelona i d’Espanya

Amb gran orgull i alegria, anunciem que la nostra escola ha estat reconeguda en els últims rànquings de «Mi Cole», destacant-se com una de les millors institucions educatives a nivell nacional i local.

En una avaluació que comprenia centenars d’escoles a tot Espanya, la nostra escola ha obtingut la posició número 80 en el rang nacional, demostrant el nostre compromís amb l’excel·lència educativa i la dedicació al desenvolupament integral dels nostres nens i nenes.

A nivell regional, hem aconseguit un lloc impressionant: la posició número 21 entre les millors escoles de Barcelona. Aquest èxit ressalta la nostra posició com una institució líder en educació dins d’una de les ciutats més competitives del país.

Però el més destacat de tot, i una fita que ens omple d’orgull especial, és que hem estat reconeguts com la millor escola de Terrassa. Aquesta distinció és un testimoni del nostre treball constant i de la nostra passió per l’ensenyament, i ens motiva a seguir esforçant-nos per ser un referent educatiu a la nostra comunitat.

Aquest reconeixement és el resultat del treball incansable del nostre personal, la dedicació dels nostres mestres, i l’entusiasme i l’esforç del nostre alumnat. Estem profundament agraïts a tota la nostra comunitat escolar: els estudiants, les famílies, el professorat, i el personal de suport, per fer d’aquest somni una realitat.

Continuarem treballant amb la mateixa passió i dedicació per mantenir aquests estàndards d’excel·lència, sempre amb l’objectiu de proporcionar la millor educació possible als nostres estudiants.

Gràcies a tots per ser part d’aquest viatge apassionant. Anem junts cap a més èxits!

Espanya: https://www.micole.net/mejores-colegios-concertados-de-espana

Barcelona: https://www.micole.net/mejores-colegios-de-barcelona

Terrassa: https://www.micole.net/barcelona/mejores-colegios-de-terrassa

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

5 + 7 =