Recital poemes

 Avui, l’escola ha estat l’escenari d’un espectacle poètic que ha deixat tothom bocabadat. L’alumnat de cicle mitjà ha brillat amb llum pròpia en el recital de poemes teatralitzats organitzat per a les famílies, oferint una experiència artística única. 

El gimnàs de l’escola estava ple d’expectació mentre l’alumnat presentava una selecció variada de poemes que van des de clàssics de la literatura fins a peces contemporànies. El que va fer aquest recital excepcional va ser la manera en què les nenes i els nens van integrar elements teatrals per donar vida als versos. Les seves actuacions a més de la recitació van incorporar moviment, expressió facial i gestos que van captivar l’atenció de l’audiència. 

El professorat va guiar l’alumnat amb habilitat, treballant en col·laboració per assegurar-se que cada actuació fos una representació fidel dels poemes triats. Aquest enfocament va proporcionar a les famílies una experiència immersiva, connectant amb les emocions i temàtiques profundes dels poemes. 

Les famílies van respondre amb entusiasme, aplaudint vigorosament cada actuació i mostrant el seu suport als artistes. A més, l’esdeveniment va proporcionar una oportunitat perquè famílies, mestres i els membres de la comunitat educativa es reunissin i celebressin el talent emergent de l’alumnat. 

L’esdeveniment no només va ser una mostra de l’habilitat artística de l’alumnat, sinó també una oportunitat per destacar la importància de les arts en l’educació. L’escola demostra, una vegada més, el seu compromís amb un enfocament integral de l’aprenentatge que va més enllà de l’acadèmic. 

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

2 + 15 =