primària

Quart

Informació general del curs:

A l’alumnat de 4t li agrada les comparacions, les històries i els exemples per poder entendre millor els continguts. Comença a relacionar idees per solucionar problemes. És curiós i vol saber més coses. Li  agrada que li facin preguntes que li obliguin a investigar i aprofundir més en el coneixement. Es pot concentrar durant més temps i retenir aquells aprenentatges significatius que els semblen interessants i valuosos.

TUTOR:
Àlex Usero
alexusero@santateresaterrassa.cat

HORARIS ENTREVISTES:
Dijous de 9h a 10h
Poden ser presencials o telemàtiques

INFORMES ACADÈMICS:
Informes: trimestrals
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

11 + 4 =