INFANTIL

Psicomotricitat

Abans de l’aparició del llenguatge, els infants es comuniquen amb tot el cos i és a través d’aquest que, a mesura que aprenen i desenvolupen les seves habilitats corporals, van estructurant el pensament, comencen a tenir cert control emocional i també desenvolupen habilitats de relació amb els altres i el seu entorn. Des de l’escola es proposen activitats on l’alumne/a és el/la protagonista i els permet espontaneïtat en l’activitat i el joc lliure per tal de desenvolupar la seva pràctica psicomotriu, l’afirmació del propi autoconcepte i la construcció de la identitat, el coneixement i l’acceptació dels límits, la relació entre iguals i l’autonomia.

  COL•LEGI
  SANTA TERESA DE JESÚS

  On som?

  Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

  formulari

  de contacte

  LOPD

  Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

  12 + 7 =