infantil

Projectes

Amb aquesta metodologia els i les alumnes aprenen investigant, experimentant, resolent reptes i responent preguntes a fets del seu entorn. D’aquesta manera, els nens i les nenes es converteixen en protagonistes del seu aprenentatge, la seva creativitat i responsabilitat s’estimulen i s’afavoreix la seva autonomia personal.

Treballem diversos projectes al llarg del curs, que sorgeixen a partir dels dubtes, inquietuds i interessos dels nens i nenes envers el seu entorn. Parteixen d’un repte o pregunta que es resol amb un producte final després d’un treball de descoberta, d’experimentació, de cerca d’informació o d’investigació. Aquests projectes es caracteritzen per un treball competencial i són bàsiques la transferència i l’aplicació en la seva vida, en el món real fora de l’aula.

  COL•LEGI
  SANTA TERESA DE JESÚS

  On som?

  Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

  formulari

  de contacte

  LOPD

  Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

  12 + 10 =