primària

Primer

Informació general del curs:

Els nens i nenes d’aquest curs estan en una etapa on tenen un gran desig de saber i conèixer allò que els envolta i posen molt entusiasme en tot el que fan. Neix un sentiment de responsabilitat que és fruit d’una maduració personal i del desig de demostrar a tothom i de demostrar-se que són grans. D’aquí la importància de l’autonomia i responsabilitat en aquesta edat. En aquesta etapa, és fonamental atendre a la formació integral de l’alumnat: la comunicació, l’expressió, la convivència, el joc, els hàbits i el raonament. També experimenten, llegeixen i escriuen i gaudeixen de les estones de robòtica.

Per altra banda, s’inicien les dinàmiques de grup i d’educació emocional on permeten el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions i que tenen com a finalitat augmentar el benestar personal i social.

TUTORA:
Marta Plaza
martaplaza@santateresaterrassa.cat

HORARIS ENTREVISTES:
Dijous de 12h a 13h

Poden ser presencials o telemàtiques

INFORMES ACADÈMICS:
Informes: trimestrals
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

14 + 3 =