Premis d’Innovació Educativa d’Excel·lència

La FECC ha engegat aquest curs els  Premis a la “Innovació Educativa d’Excel·lència”, uns premis que volen reconèixer la tasca educativa dels centres que han introduït bones pràctiques innovadores a les seves aules.

Avui us volem donar la bona noticia que el jurat ens ha concedit el primer premi d’innovació metodològica.

L’activitat que vam presentar va ser un projecte de conscienciació sobre capacitats diverses que fem habitualment al Cicle Superior.

A més, també hem aconseguit  la menció especial per ésser el projecte més votat a les xarxes.

Estem molt satisfets per aquest reconeixement i us en volem fer partíceps.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 7 =