Premi TIC a l’escola

El 19 d’abril passat es va celebrar la 12a edició dels Premis TIC a l’escola. Els treballs presentats a concurs havien de descriure una experiència educativa desenvolupada a les aules, en què s’utilitzen les Tecnologies.

Des del Col·legi Santa Teresa de Jesús de Terrassa tenim la satisfacció de comunicar-vos que hem estat guardonats en segona posició. El projecte de la Mireia Portero l’han realitzat diferents grups de sisè i s’anomena “Educació en temps de pandèmia, un repte”. El lliurament del premi va tenir lloc el 6 de maig en format virtual. Estem molt contents per aquest reconeixement a un treball iniciat fa tres anys i en el què hem utilitzat molt de temps, esforç i il·lusió. Amb aquesta experiència hem pogut veure l’evolució de l’alumnat del centre en termes tecnològics i digitals, a més, del desenvolupament d’altres competències transversals. Estem molt orgullosos de ser pioners a Catalunya!

El jurat d’aquests guardons va destacar de les experiències rebudes “el bon nivell i l’adequació dels projectes, així com l’exposició acurada de l’experiència docent realitzada”.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

9 + 3 =