COL•LEGI SANta teresa de jesús

Vine i coneix l’escola

Us proposem diferents maneres d’apropar-vos i conèixer-nos.  Enguany oferim jornades de portes obertes, entrevistes personalitzades amb direcció o visites guiades per l’escola a ple funcionament.

 Sabem que escollir una escola és una de les decisions més importants i rellevants que com a pares i mares haureu de prendre per atendre les necessitats dels vostres fills i filles i acomplir amb les vostres expectatives.  Us ajudarem per a que tingueu les eines adequades per poder prendre una bona decisió.

PORTES OBERTES

La nostra jornada de portes obertes ofereix diferents experiències on podreu apropar-vos al nostre projecte educatiu i descobrir perquè entrar a formar part de la nostra comunitat educativa és una bona elecció.
Descobrireu el pilar de la nostra pedagogia, que defineix totes les escoles Carmelites Missioneres.

Dissabte 17 i 24 de febrer a les 10h.

ENTREVISTA PERSONALITZADA

Amb aquesta modalitat tindràs l’oportunitat de conèixer-nos de manera personalitzada.
A través de l’entrevista amb la direcció podreu resoldre tots els dubtes i donar resposta a les vostres inquietuds que sorgeixen quan hem de prendre una decisió tan important com és escollir la vostra futura escola. També tindreu l’oportunitat de visitar els espais i aules on es porta a terme allò que imprimeix caràcter a l’escola, els aprenentatges.

Des del mes de gener (hores a convenir)

PORTES OBERTES ENTREM A L’AULA

Es tracta d’apropar-se fent d’observadors i observadores de com es conviu a les aules i com s’apliquen les metodologies que ens defineixen com una escola que posa en el centre l’alumnat, els seus aprenentatges i el seu creixement personal.
Després d’una petita introducció, farem un passeig per l’escola, on podreu entrar a les aules i veure el nostre dia a dia.


Dimecres 28 de febrer a les 15:15h.

PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ

 

Les dates de preinscripció i presentació de sol·licituds per a educació infantil i educació primària són:

Dates de preinscripció: Del 6 al 20 de març.
Dates de matriculació: Del 18 al 26 de juny.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

12 + 5 =

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable.
Més informació sobre la política de protecció de dades:
https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

 Accepto el tractament de les meves dades en les condicions exposades