pla estratègic digital

Portal i xarxes

PÀGINA WEB DEL CENTRE

Al nostre centre fem servir la pàgina web com a punt de partida de totes les comunicacions externes. Aquest va ser el primer recurs de comunicació del centre i és avui dia el més important per nosaltres.

Què pots trobar?

  • Publicacions oficials i de caire administratiu: llistat d’admesos per cada curs lectiu, publicacions relacionades amb documentació del Departament d’Educació, etc. 
  • Documentació oficial de centre: NOFC, EDC, projecte lingüístic, normativa d’infantil i primària, etc.
  • Calendari del curs actual. 
  • Publicacions de notícies i articles, etc. 
  • Fotos i vídeos de centre.
  • Vídeos de formació digital per les famílies i alumnat. 
  • Accés directe a Alexia, altres xarxes com Instagram, pàgina de l’AFA, menú de menjador, Colex, etc. 

 

Com puc publicar alguna activitat relacionada amb el centre?

Si formes part de l’entorn educatiu, professorat, equip directiu o empresa externa que has fet una activitat al centre- i vols que es publiqui una notícia a la pàgina web del centre has de seguir els següents passos: 

Cada quant publiquem?

Com a centre, el nostre objectiu és fer servir la pàgina web com a canal de comunicació principal. És per això que intentem publicar setmanalment i mantenir la pàgina web actualitzada.

Aquest curs 22-23 tenim com a objectiu d’EDC incloure noticies a la pàgina web sobre cadascun dels àmbits i/o matèries del centre. 

Qui gestiona les publicacions?

L’encarregat d’aquesta gestió interna és el/la coordinador/a digital de centre i el CDEC. Abans de redactar les notícies es comunica a l’equip directiu.

INSTAGRAM

Durant el curs 20-21 vam crear un perfil del centre a aquesta xarxa social. Anteriorment, s’havia realitzat una enquesta diagnòstica durant el curs 19-20 a les famílies del centre.

Aquesta plataforma té l’objectiu de dinamitzar i mostrar de forma més visual les activitats, vídeos resum dels projectes, informació, premis, etc. Instagram ens permet arribar a més comunitats educatives i establiments propers a la comarca i així millorar la nostra difusió.

L’encarregat/da de publicar notícies, reels i d’altres és el/la coordinador/a digital i el CDEC amb el vist-i-plau de l’equip directiu. 

Enllaç: https://www.instagram.com/santateresacmterrassa/

Facebook

El col·legi té una presència consolidada en les diferents xarxes socials. Durant el curs 20-21 vam començar a utilitzar Facebook després de consultar l’enquesta diagnòstica realitzada el curs 19-20. És una eina de reputació i comunicació al servei de l’escola i també com a punt de trobada amb la comunitat escolar.

Enllaç: https://www.facebook.com/santateresacmterrassa

Youtube

El nostre centre va obrir aquest canal el curs 21-22 per penjar vídeos realitzats per professionals. Fins ara hem pujat vídeos promocionals, felicitacions de Nadal i notícies de Canal Terrassa, entre d’altres.

Enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCGcJzuGfJSeA7Wukrwwdg9g

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

14 + 3 =