POBLE ESPANYOL AMB CICLE MITJÀ

L’alumnat de tercer i quart de l’escola ha viscut una experiència única en la seva visita al Poble Espanyol. Acompanyats i acompanyades per un guia molt peculiar, han gaudit d’una visita guiada plena de tocs d’humor que han fet l’aventura encara més divertida. Durant la visita, els i les alumnes van tenir l’oportunitat de descobrir els secrets que amaga aquest espai tan especial. Van aprendre sobre la història i la cultura del nostre país de manera interactiva i enriquidora. L’excursió ha estat tot un èxit i l’alumnat ha tornat a l’escola amb un somriure a la cara i amb moltes històries per explicar. Sens dubte, una experiència que recordaran per sempre!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 13 =