COL•LEGI SANta teresa de jesús

Plataforma Educativa Alexia

Al Col·legi Santa Teresa de Jesús, ens comprometem amb l’excel·lència educativa i la innovació tecnològica. És per això que fem servir Alexia, una plataforma integral dissenyada per millorar la comunicació entre el col·legi, els estudiants i les seves famílies, així com per optimitzar la gestió acadèmica.

Què és Alexia?

Alexia és un sistema de gestió escolar que permet al nostre personal docent i administratiu dur a terme un seguiment detallat del progrés acadèmic i personal de cada nen/a. A través d’Alexia, facilitem la gestió d’horaris, qualificacions, assistència i molt més, tot accessible en línia de manera segura i eficient.

Característiques Principals

  • Comunicació Efectiva: Alexia serveix com un pont de comunicació directe amb les famílies, permetent enviar anuncis importants, circulars i comunicats de manera instantània i segura.
  • Accés a Qualificacions i Assistència: Les famílies poden consultar en temps real les qualificacions, comentaris dels professors i el registre d’assistència dels seus fills/es.
  • Gestió d’Entrevistes: Alexia permet programar i gestionar entrevistes.

Accés a la Plataforma

Per accedir a Alexia, les famílies poden entrar a través de l’enllaç proporcionat a la nostra pàgina web o directament des de https://web2.alexiaedu.com/ACWeb/LogOn.aspx?key=fLh5nVmHw0s%3d . Per a qualsevol consulta o necessitat de suport tècnic, poden contactar amb administració al correu electrònic administracio@santateresaterrassa.cat o al telèfon 937839330.
Estem segurs que aquesta eina serà de gran ajuda per a tota la nostra comunitat escolar.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

7 + 10 =