Col•legi santa Teresa de jesús

Pastoral

El Departament de Pastoral, amb la implicació de tota la comunitat educativa, impulsa iniciatives i activitats transversals a tota l’escola, per fomentar l’esperit solidari i encomanar les ganes de millorar la societat i el món que ens envolta.

Treballem diferents valors com l’acollida, la solidaritat, l’amor, l’amistat, la pau, l’ajuda, la gratitud… mitjançant dinàmiques, activitats lúdiques i tecnològiques.  Les figures de Santa Teresa de Jesús, patrona de la nostra escola, i del Pare Francesc Palau i Quer, fundador de la congregació de les Germanes Carmelites Missioneres, seran la font de la nostra inspiració.

 

Treballem la interioritat per desenvolupar les capacitats emocionals i espirituals dels alumnes, oferint-los les eines necessàries per convertir-se en persones plenes i profundes, capaces de connectar amb el seu jo interior.

Enguany el nostre lema, “En la missió amb el Pare Palau”, ens convida a convertir-nos en superherois per dur a terme diferents missions inspirades en els valors que ens caracteritzen per fer un món millor, més solidari i més pacífic. Som com un gran trencaclosques, format per peces molt diferents, però que encaixem les unes amb les altres.

Vols compartir el teu superpoder?

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

6 + 11 =

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable.
Més informació sobre la política de protecció de dades:
https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

 Accepto el tractament de les meves dades en les condicions exposades