Col•legi santa Teresa de jesús

Pastoral

El Departament de Pastoral, amb la implicació de tota la comunitat educativa, impulsa iniciatives i activitats transversals a tota l’escola, per fomentar l’esperit solidari i encomanar les ganes de millorar la societat i el món que ens envolta.

Treballem diferents valors com l’acollida, la solidaritat, l’amor, l’amistat, la pau, l’ajuda, la gratitud… mitjançant dinàmiques, activitats lúdiques i tecnològiques.  Les figures de Santa Teresa de Jesús, patrona de la nostra escola, i del Pare Francesc Palau i Quer, fundador de la congregació de les Germanes Carmelites Missioneres, seran la font de la nostra inspiració.

 

Treballem la interioritat per desenvolupar les capacitats emocionals i espirituals dels alumnes, oferint-los les eines necessàries per convertir-se en persones plenes i profundes, capaces de connectar amb el seu jo interior.

Amb «Troba la teva veu» com a lema, les Escoles Carmelites aspiren a formar estudiants que no només siguin acadèmicament competents, sinó també ciutadans conscients i compromesos amb el seu entorn i amb el món que els envolta.

 

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 8 =