pla estratègic digital

Objectius

Una vegada hem fet el buidatge de la diagnosi, comencem la següent fase: decidim els objectius de centre per assolir a mig termini (3-4 anys). Tota aquesta informació la podeu trobar al document enllaçat al 1.3 Planificació i seguiment

Tots aquets objectius estan planificats i tenen activitats programades per tal d’assolir-los.

Quins són els nostres objectius?

  • Impulsar un desplegament curricular i l’avaluació de la CDA per establir una línia de centre en l’àmbit digital.
  • Desenvolupar plenament la documentació del centre, el web de l’escola d’EDC i actualitzar-lo per establir línies d’actuació en l’àmbit digital.
  • Difondre la innovació ja existent al centre i incentivar nous projectes innovadors entre el professorat per millorar la seva CD.
  • Avançar en el nivell de competència digital docent per la millora de l’ensenyament i l’aprenentatge a l’aula.
  • Definir procediments de protecció de dades i seguretat digital per millorar l’ètica, el comportament i el civisme en tota la comunitat educativa.

 

 

 

Pla Educació Digital

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

11 + 4 =