primària

Noves tecnologies

Es considera que tots els nascuts a partir de la dècada dels anys 80 són “nadius digitals”, és a dir, una generació de nens i nenes que han crescut amb Internet i que es desenvolupen amb gran facilitat i familiaritat amb l’entorn digital. Per aquest motiu, al Col·legi Santa Teresa de Jesús som conscients de la importància que té l’ús de les noves tecnologies a l’escola, integrant-les en el nostre model d’aprenentatge i desenvolupant-les en el dia a dia dels nostres alumnes.

L’ús de les noves tecnologies a l’escola és essencial en l’actualitat, ja que aquestes ens proporcionen noves formes d’ensenyar i aprendre, aportant diversos avantatges per l’aprenentatge, facilitant recursos docents i també educant en el bon ús de les TIC.

L’alumnat que fa ús de noves tecnologies a l’escola desenvoluparà habilitats específiques de cerca i selecció d’informació, cosa que els serà molt útil en altres àmbits de la seva vida. L’aprenentatge immediat els farà adonar-se de les errades que cometen i els ajudarà a conèixer-los a mesura que aquests es produeixen.

Mitjançant l’ús de noves tecnologies a l’escola es desenvolupa l’intercanvi d’idees i el treball cooperatiu, ajudant a millorar les habilitats socials i afavorint la inclusió de tots els nens i nenes.

La generació digital i l’ús de noves tecnologies a l’escola (pantalles tàctils, tauletes, chromebooks, realitat augmentada i realitat virtual) tenen cada dia més importància en el context educatiu, afavorint que professorat i alumnat estiguin constantment actualitzats i connectats, vivint en sintonia.

La tecnologia s’obre pas en l’àmbit educatiu i des del Col·legi Santa Teresa de Jesús fem tots els esforços possibles per tal d’integrar-les, incorporant nous equipaments i a través de la formació del professorat en aquest àmbit. El nostre és un centre que té una ferma voluntat d’innovació i que està al dia de les últimes tendències, per tal d’adaptar-nos als nous temps i conèixer millor la realitat del nostre alumnat.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

15 + 13 =