Notícia Esvedrà

La Fundació Esvedrà compleix 25 anys

La Fundació Cultural Esvedrà, va ser promulgada i constituïda legalment per les Carmelites Missioneres, el dia 7 d’abril de 1997 a Barcelona amb l’objectiu d’ajudar i donar suport als col·legis de les Carmelites Missioneres. En aquell moment la Fundació es va crear per a secundar  les quatre escoles de Catalunya (actualment són tres). Entre els seus objectius es troben ajudar i finançar a les escoles i promoure la formació dels seus/ves alumnes i docents.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

12 + 9 =