PRIMàRIA

Música

L’educació musical a l’etapa de Primària té l’objectiu de dotar l’alumnat d’eines de comunicació artística que fan servir el so, ja sigui del propi cos o d’instruments, com a mitjà d’expressió. Aspectes com el ritme, la veu, la teoria musical, la tradició o el treball en grup convergeixen en un mateix eix transversal per ajudar l’alumne amb els reptes que es puguin plantejar fora de l’aula. 

 A l’escola Santa Teresa de Jesús la música es treballa de manera molt profunda a través de l’experiència, la consciència corporal i la pràctica interpretativa. A través dels instruments i la veu donem la possibilitat que els nens s’expressin artísticament i lliure treballant la improvisació i la creativitat. A més, l’oportunitat de presentar les creacions artístiques en concerts ens apropa als reptes que impliquen les arts performatives de les quals la música també en forma part.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

11 + 6 =