INFANTIL

Música

L’expressió musical és una forma de comunicar-se i de gaudir. Oferim la vivència del so, del silenci, del ritme i de la intensitat ampliant i enriquint les seves possibilitats de representació i comunicació, i afavorint l’adquisició de continguts. La música és present de manera transversal al llarg de tots els projectes amb cançons, danses, audicions, etc., potenciant i diversificant les possibilitats d’aprenentatge.

Introduim el Cant-Coral des de I3, aportant grans beneficis als nostres nens i nenes. Treballem la veu, la respiració, l’oïda, la sensibilitat, l’expressió corporal, la memòria, la sensibilitat i la cultural popular.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 8 =