Motivació a l’Educació Infantil a través de l’Aprenentatge Basat en Projectes (ABP): «La volta al món amb Willy Fog»

Les Mestres d’infantil de l’escola han implementat el projecte “La volta al món en 80 dies amb Willy Fog”, s’ha desenvolupat durant sis setmanes, portant als nens i nenes a un viatge imaginari per diversos països del món.

El punt de partida va ser el bagul trobat a la classe ple de materials del personatge Willy Fog. Això va captar l’interès dels alumnes, que van decidir viatjar cada setmana a un nou país.

Per fer la cloenda del projecte, va anar de sortida a la Masia Can Ribes, on vam realizar un taller especial de “La volta al món”. Aquesta experiencia va ser el colofó perfecte per consolidar els aprenentatges adquirits durant el projecte i acomiadar-nos d’aquest viatge tan especial.

Aquest projecte no només ha enriquit l’aprenentatge dels alumnes, sinó que també ha promogut la seva curiositat i interès pels nous continguts, adaptant-se als seus ritmes d’aprenentatge individuals.

En conclusió, aquest projecte ha afavorit un aprenentatge significatiu i motivador, on l’alumnat es converteix en el protagonista del seu propi aprenentatge, amb suport i l’acompanyament constant del mestre.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 10 =