MONA DE PASQUA

L’alumnat d’infantil s’ha divertit molt amb una activitat especial per a la Pasqua: decorar les seves pròpies mones. Amb detalls divertits com plomes i ous de xocolata, cadascuna d’elles és única i mostra la creativitat dels qui les han fet. Aquesta activitat ha sigut molt enriquidora i ens ha fet treballar junts i expressar-nos. Que aquesta Pasqua ens porti molta alegria i amor!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

4 + 12 =