PRIMàRIA

Matemàtiques

Durant l’etapa de primària, els i les alumnes assenten les bases del pensament matemàtic. Es treballen els continguts claus de les matemàtiques tot relacionant-los amb l’entorn que els envolta. Es provoca curiositat i es proposen reptes que permeten investigar i reflexionar. S’encoratja l’alumnat a construir els seus aprenentatges i ajudar-los a prendre consciència del seu progrés. Tot plegat contribueix que l’alumne/a desenvolupi actituds com ara el plaer de comprendre les matemàtiques, de considerar-les una construcció personal i d’aplicar-les en la seva vida quotidiana. Per això, s’incrementen les hores d’aquesta àrea amb l’experimentació i el joc a partir dels continguts clau treballats. Això permet conèixer les matemàtiques en altres àmbits i d’una manera lúdica i vivencial i permetre utilitzar eines TIC que faciliten l’activitat matemàtica i la seva comprensió.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

2 + 14 =