primària

AMCO

El programa AMCO està basat en la metodologia d’aprenentatge natural de la llengua per aprendre la llengua anglesa. Aquesta perspectiva ofereix una estructura cíclica de l’aprenentatge, intentant apropar-se el més possible al que significaria una autèntica immersió en la llengua anglesa. Les sessions estan basades en dinàmiques molt participatives per part de l’alumnat, procurant un aprenentatge significatiu per aconseguir un veritable assoliment de la llengua. Des d’aquesta perspectiva, en la nostra escola respectem els ritmes d’aprenentatge del nostre alumnat, garantint així un entorn favorable per l’aprenentatge de la llengua anglesa.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 10 =