L’escola Santa Teresa de Jesús organitza una emocionant Kings League en suport de Prokarde

En una iniciativa carregada d’emoció i solidaritat, l’escola Santa Teresa de Jesús ha celebrat una apassionant Kings League que ha unit a tot l’alumnat de Primària en una competició única. Aquest esdeveniment especial ha tingut com a objectiu principal recaptar fons per a Prokarde, la prestigiosa ONG que treballa incansablement per millorar les condicions de vida de les persones més necessitades.

La Kings League, realitzada amb gran entusiasme i implicació, va reunir a tots els estudiants de Primària en una sèrie de competicions esportives que van posar a prova les seves habilitats i valors esportius. Els joves participants van demostrar el seu compromís amb l’esport i la solidaritat.

Amb aquest esdeveniment, l’escola Santa Teresa de Jesús ha demostrat el seu compromís envers la solidaritat i l’educació en valors. Mitjançant la Kings League, els estudiants han après la importància de col·laborar amb les causes socials i de fer una diferència positiva en la vida de les persones que més ho necessiten.

L’escola desitja agrair a tots els participants i col·laboradors per la seva generositat i compromís amb aquest noble propòsit. Amb l’èxit d’aquesta Kings League, s’obre la porta a futures iniciatives similars per continuar treballant en la construcció d’un món millor i més solidari. La combinació de l’esport i la solidaritat ha demostrat ser una manera poderosa de promoure valors positius entre els estudiants i de crear un impacte significatiu en les vides dels altres. Amb aquests esforços conjunts, es construeix un futur més brillant per a tothom.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 1 =