L’Escola Santa Teresa de Jesús finalitza amb èxit la seva formació interna de centre sobre competència digital.

L’equip docent de l’Escola Santa Teresa de Jesús ha acabat un procés de formació interna en competència digital amb resultats positius. Durant el curs, els docents han participat activament en tallers i sessions de treball dedicades a aprofundir en les habilitats digitals i pedagògiques necessàries per afrontar els reptes de l’educació actual.

La formació ha estat coordinada per una professional especialitzada en tecnologia educativa i s’ha centrat en temes com l’ús de plataformes digitals per a l’ensenyament i l’aprenentatge, la creació de continguts digitals interactius i l’avaluació en línia.

Amb aquesta formació, l’Escola Santa Teresa de Jesús reforça el seu compromís amb una educació de qualitat, adaptada als canvis i exigències de la societat digital. L’objectiu és dotar als docents de les eines i estratègies necessàries per integrar de manera efectiva les tecnologies de la informació i la comunicació en el procés d’ensenyament-aprenentatge.

L’equip directiu de l’escola destaca l’entusiasme i la implicació dels docents en aquesta formació, així com la seva voluntat de seguir aprenent i innovant per oferir una educació de qualitat als alumnes. Amb aquesta preparació en competència digital, l’Escola Santa Teresa de Jesús està preparada per abordar amb èxit els reptes pedagògics del segle XXI.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 6 =