L’Escola Santa Teresa de Jesús de Terrassa: Una Educació d’Excel·lència a la Primera Posició

A Terrassa, una ciutat coneguda per la seva oferta educativa de qualitat, l’Escola Santa Teresa de Jesús s’ha destacat com una institució educativa de renom. Amb un enfocament en la excel·lència acadèmica i la formació integral del seu alumnat, aquesta escola ha guanyat una posició destacada en la llista dels millors col·legis privats de la ciutat. A l’actualitat, es troba a la primera posició.

Si busques una educació completa i de qualitat per als teus fills/es a Terrassa, aquesta escola és sens dubte una opció que val la pena considerar. Amb les seves instal·lacions modernes i el compromís amb l’èxit del seu alumnat, l’Escola Santa Teresa de Jesús de Terrassa segueix fent una contribució significativa a l’educació de la ciutat.

Pots trobar més informació a: https://tarrasa10.es/colegios-privados-tarrasa/

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

15 + 4 =