L’escola Santa Teresa de Jesús celebra una nova edició de la Kings League per recaptar fons per a Prokarde

Aquest matí, l’escola Santa Teresa de Jesús ha tornat a organitzar una emocionant Kings League, un esdeveniment que ha participat a tot l’alumnat de Primària en una jornada esportiva única. Aquest any, l’activitat ha tingut com a objectiu principal la recaptació de fons per a Prokarde, una ONG que continua la seva tasca en benefici de les persones més desfavorides.

La competició s’ha desenvolupat amb gran entusiasme, on tots els nens i nenes han pogut participar i gaudir no només dels seus partits, sinó també de veure en acció a les altres classes. Aquest gran esdeveniment ha servit per posar a prova les habilitats esportives dels joves, així com els seus valors de companyerisme i solidaritat.

Gràcies a aquesta iniciativa, l’escola Santa Teresa de Jesús reafirma el seu compromís amb la formació en valors i la cooperació amb causes socials, ensenyant als nens i nenes la importància de contribuir activament a la millora de la societat.

L’escola vol expressar el seu agraïment a tots els nens i nenes, mestres i famílies que han participat i col·laborat en aquesta Kings League, ja que la seva generositat és essencial per al èxit d’aquesta causa.

Amb aquest esdeveniment, la combinació de l’esport i la solidaritat ha tornat a demostrar ser una eina poderosa per fomentar valors positius entre els nostres estudiants i impactar positivament en la vida d’altres persones.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 7 =