L’alumnat de quart coneix el funcionament d’una estació dels Ferrocarrils

Els joves estudiants de quart de primària del nostre col·legi han tingut avui una experiència educativa única en el marc del programa pedagògic «El Tren de l’Ensenyament» organitzat pels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Amb gran entusiasme, els/les 24 alumnes han aprofundit en el coneixement del funcionament d’una estació de tren, destacant la seva importància com a mitjà de transport sostenible per combatre el canvi climàtic.

Durant les explicacions adaptades al nivell del grup, els estudiants han tingut l’oportunitat de visitar una estació propera al nostre centre educatiu, on han après com es compren i validen els títols de transport, així com les normes de civisme i seguretat que cal respectar en aquest entorn. Els joves viatgers també han realitzat un petit trajecte, despertant en ells l’interès i la voluntat de fer ús del tren com a mitjà de desplaçament en el futur.

Amb orgull, destaquem que el nostre col·legi forma part dels set centres locals que s’han sumat a aquest programa educatiu aquest any, contribuint a l’enriquiment de l’experiència d’aprenentatge del nostre alumnat. A l’any passat, més de 2.700 estudiants de 50 escoles de Catalunya, incloent-hi 5 de Terrassa, van participar amb èxit en aquestes activitats, consolidant la importància i l’impacte positiu d’aquesta iniciativa en la comunitat educativa.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

7 + 6 =