L’alumnat de cinquè i sisè ha gaudit d’unes emocionants colònies a la Cerdanya

Els estudiants de cinquè i sisè han viscut una experiència emocionant a les seves colònies a la Cerdanya. El primer dia, al matí, els alumnes de cinquè han gaudit d’una visita a l’hípica, mentre que els de sisè s’han aventurat a l’espeleologia. A la tarda, han canviat d’activitats, proporcionant a tots una oportunitat única d’explorar noves aficions. Després del sopar, l’emoció ha continuat amb una festa de nit que ha aconseguit l’entusiasme de tots/es.

El segon dia ha estat ple d’emoció amb una cursa d’orientació i sessions a la piscina. Tot l’alumnat ha estat immers en activitats emocionants que han creat moments inoblidables. En resum, l’alumnat de cinquè i sisè ha gaudit al màxim d’aquesta inoblidable experiència a les colònies a la Cerdanya. Aquesta aventura ha deixat empremtes de somriures, rialles i amistats que duraran tota la vida, ha enriquit les seves vides d’una manera que mai oblidaran.

Tots, han coincidit en un aspecte: aquesta sortida ha estat genial. Han après, s’han divertit i han fet nous amics. La Cerdanya ha estat l’escenari perfecte per a aquesta aventura, i els nens i nenes guardaran records per a tota la vida.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 3 =