L’alumnat de Cicle Mitjà es converteix en bandolers i bandoleres a les Colònies de Mas Muxach

Les nenes i els nens de Cicle Mitjà han tingut una experiència inoblidable durant la seva estada de dos dies a Mas Muxach, on s’han transformat en bandolers i bandoloeres per a les seves colònies escolars. Aquesta aventura ha començat amb l’entrada de bandolers i bandoleres a l’autocar.

La immersió en el món dels bandolers i bandolores ha continuat amb «La Gran Aventura Bandolera», una activitat que els ha permès explorar la natura i aprendre sobre la història d’una manera divertida i educativa. La nit ha estat igualment emocionant, amb jocs nocturns que han posat a prova la seva agilitat i intel·ligència, seguits d’una discoteca on han pogut ballar i gaudir junts i juntes.

Aquesta experiència de dos dies ha deixat empremta en l’alumnat, no només pels moments de diversió, sinó també pels valors apresos i l’esperit de companyonia fomentat durant les activitats. Amb les motxilles plenes de records, l’alumnat ha tornat a casa amb històries per explicar i l’aventura de convertir-se en bandolers i bandoleres grabada en la seva memòria.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 9 =