La volta al món amb Willy Fog

A l’etapa d’infantil de l’escola Santa Teresa de Jesús de Terrassa van fer un viatge al voltant del món amb el qual van poder conèixer diversos països i personatges entranyables.

Els nens i les nenes van mostrar interès pels edificis més emblemàtics de cada país i pels plats de menjar més típics. Entre tots van decidir viatjar cada setmana a un lloc diferent. Algunes activitats van consistir a recrear “La festa del pot del Drac de la Xina” (Duanwu), “Holi Festival” (festa dels colors) de l’Índia, treballar el traç amb l’Skyline de Nova York, etc. Al final de cada setmana feien un vídeo explicant allò que més rellevant els havia semblat del país utilitzant la tècnica televisiva del croma, fent que semblés que enviaven aquest vídeo des del país corresponent.

Atès l’atractiu del tema i per aconseguir la major ambientació possible, les mestres, amb l’ajuda dels nens i nenes, van decorar els passadissos del col·legi amb elements característics dels països on van viatjar durant el projecte.

El projecte va durar sis setmanes en les quals les mestres van gaudir tant com els i les nenes. “La curiositat és un dels grans secrets de la felicitat”, va dir Bryant H. McGill, i a l’escola no es cansen de potenciar-la i, alhora, satisfer-la.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

10 + 5 =