La Castanyada

Amb gran entusiasme i emoció, l’Escola Santa Teresa de Jesús ha celebrat aquest any la tradicional festivitat de la Castanyada!
Hem iniciat el dia gaudint de la visita de la castanyera M. Carme Navarro, que ens ha ofert un «Taller de tardor» on els més petits de l’escola s’han submergit en un món fascinant de descobertes relacionades amb la Muntanya de la Mola. Hem après sobre els arbres, les plantes, els bolets i els animals que hi habiten. Les històries sobre follets i fades  han captivat la imaginació dels nens i ens han recordat la importància de preservar i respectar la natura que ens envolta.
L’entusiasme no ha acabat aquí, ja que tot l’ alumnat ens hem reunit al pati per gaudir d’un deliciós esmorzar típic de tardor on no hi ha faltat les castanyes torrades, els moniatos dolços i una selecció exquisida de fruits de temporada.
Per cloure aquesta celebració, els nens i nenes de cada classe ens han ofert un concert de tardor amb tradicionals i boniques cançons.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

15 + 4 =