primària

Interioritat

Educar en la interioritat és ensenyar a mirar cap a dins. És necessari aprendre a conèixer el món; però també dins de cada un hi ha un món interior que es pot descobrir.

La interioritat és aquell àmbit íntim, delicat i essencial de la persona on ens trobem amb el que som.

Per aquests motius, saber relaxar-se és un aprenentatge que s’inclou en el nostre projecte d’escola, específicament des d’educació infantil a través del Mindfulness. Practiquem l’atenció plena, prenem consciència del propi cos, de la respiració, de les emocions pròpies i les dels altres.

El nostre repte serà promoure al llarg del creixement dels infants el cultiu de la interioritat: com a espai de coneixement d’un mateix, de l’altre, de Déu, que ajudi a fomentar la vida des de l’interior per a poder expressar en el dia a dia l’alegria, la pau i l’harmonia.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

1 + 4 =