Instal·lacions

 

Les nostres instal·lacions modernes i ben equipades proporcionen un entorn d’aprenentatge òptim per a tot el nostre alumnat. El nostre col·legi compta amb una àmplia varietat d’espais dissenyats per fomentar el desenvolupament acadèmic, físic i creatiu dels nens i nenes. A continuació, detallem algunes de les nostres instal·lacions més destacades:

 • Patis: Disposem de diversos patis exteriors on els nens i nenes poden gaudir de les seves hores de lleure, jocs i activitats esportives a l’aire lliure.

 • Hort: El nostre hort escolar és un espai verd on els nens i nenes aprenen sobre el cultiu de plantes, la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.

 • Biblioteca: Un espai tranquil i acollidor, equipat amb una àmplia selecció de llibres, revistes i recursos digitals per fomentar l’hàbit lector i la recerca acadèmica.

 • Gimnàs: El gimnàs està equipat amb tot el necessari per a les classes d’educació física i per a la realització d’activitats esportives i recreatives.

 • Rocòdrom: Per als nens i nenes més aventurers, oferim un rocòdrom que permet la pràctica segura de l’escalada i ajuda a desenvolupar la força, la coordinació i la confiança en un mateix.

 • Aula Polivalent: Un espai versàtil utilitzat per a diverses activitats com reunions, tallers, exposicions i esdeveniments escolars.

 • Aula de Música: Equipada amb instruments musicals i recursos audiovisuals, aquesta aula està dissenyada per a les classes de música i per fomentar l’aprenentatge i l’expressió musical de l’alumnat.

 • Aula de Robòtica: Comptem amb una aula de robòtica equipada amb ordinadors d’última generació, kits de robòtica i programari educatiu per a les classes de tecnologia i robòtica.

 • Aula de Plàstica: Un espai creatiu on els nens i nenes poden expressar-se mitjançant diferents tècniques i materials artístics.

 • Aules de Suport: Disposem d’aules específiques per a suport escolar, on els nens i nenes poden rebre atenció personalitzada i suport addicional per millorar el seu rendiment acadèmic.

 • Laboratori: El nostre laboratori està equipat amb material científic per a la realització d’experiments i pràctiques de les diferents disciplines científiques.

 • Equipament Digital: A les nostres aules, disposem de pissarres digitals, Chromebooks i Tauletes per facilitar l’aprenentatge digital i interactiu, assegurant que l’alumnat estigui al dia amb les últimes tecnologies educatives.

Al Col·legi Santa Teresa de Jesús de Terrassa, ens esforcem per proporcionar un entorn educatiu complet i enriquidor que afavoreixi el creixement integral del nostre alumnat. Ens alegra poder oferir aquestes excel·lents instal·lacions per a la formació dels vostres fills/es.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 8 =