pla estratègic digital

Imatge corporativa

La imatge corporativa defineix visualment la institució i en transmet el caràcter

El logotip juga amb les inicials de la congregació CM. Les dues lletres estan integrades dins del/la nen/a. L’infant, a la vegada, té una actitud viva i jovial, sembla que vulgui aconseguir les estrelles (element identificatiu de la congregació). Tot això, integrat dins l’M, com si es tractés d’una gran casa, una llar que acull a la resta d’elements.

Com i a on fem servir aquest logotip?

  1. Documents de centre oficials 
  • Tots els documents de centre: proves avaluatives, dossier de projectes, exàmens, actes, graelles de programació, etc. porten el logotip. El seu ús és obligatori.
  1. Materials digitals/audiovisuals
  • Qualsevol presentació creada pel centre i que sigui de caire educatiu o de mostra per reunions de famílies, alumnat o professat ha de portar el logotip del centre. 

A més a més, aquest logotip el fem servir com la imatge de perfil de totes les nostres xarxes socials (Instagram , Facebook, Youtube) pàgina web del centre, etc…

Imatge corporativa

En el següent enllaç podeu consultar
el PDF de la imatge corporativa.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

6 + 6 =