INFANTIL

I4

Els infants d’aquesta edat comencen a observar detalladament l’entorn que els envolta i mostren curiositat per tot. Ja coordinen els seus moviments i mostren més maduresa. Durant aquesta etapa, l’alumne ja se sent que forma part d’un grup i tenen amics més estables. És un progrés en el seu procés de socialització.

Aquest curs, continuarem treballant totes les capacitats dels nostres infants, protagonistes dels seu propi aprenentatge.

TUTORA:
Raquel Príncep 
raquelprincep@santateresaterrassa.cat

HORARIS ENTREVISTES:
Dijous de 12h. a 13h.

Poden ser presencials o telemàtiques.

INFORMES TRIMESTRALS:
Informes: Primer i tercer trimestre
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

9 + 1 =