INFANTIL

I3

Informació general del curs:

Durant aquest curs, els nens i les nenes de I3 aniran adquirint més domini del seu cos i més coordinació, procés que culminarà en finalitzar aquesta etapa.

La motricitat fina serà molt important durant aquest curs, ja que els permet fer moviments més precisos i controlats. Aquest treball els permetrà desenvolupar-se de manera autònoma en la vida diària i iniciar-se al treball de lectoescriptura.

A través de les rutines d’aula treballen els hàbits i l’autonomia personal. Dos aspectes molt rellevants per al bon desenvolupament integral de l’infant.

El joc també juga un paper fonamental en aquesta etapa. I és que, com diu Tonucci, «tots els aprenentatges més importants de la vida es fan jugant».

I3 és un curs molt agraït, ja que es pot veure una gran evolució en molts aspectes: llenguatge oral i escrit, motricitat fina i gruixuda, autonomia personal, aprenentatges, etc.

Tutora:
Gemma Planell Gimenez
gemmaplanell@santateresaterrassa.cat
Marina Cadalso Dinarès (substituta)
marinacadalso@santateresaterrassa.cat

HORARIS ENTREVISTES:
Dimecres de 16h. a 17h.
Poden ser presencials o telemàtiques.

INFORMES TRIMESTRALS:
Informes: trimestrals
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

9 + 8 =