INFANTIL

I3

Informació general del curs:

Durant aquest curs, els nens i les nenes de I3 aniran adquirint més domini del seu cos i més coordinació, procés que culminarà en finalitzar aquesta etapa.

La motricitat fina serà molt important durant aquest curs, ja que els permet fer moviments més precisos i controlats. Aquest treball els permetrà desenvolupar-se de manera autònoma en la vida diària i iniciar-se al treball de lectoescriptura.

A través de les rutines d’aula treballen els hàbits i l’autonomia personal. Dos aspectes molt rellevants per al bon desenvolupament integral de l’infant.

El joc també juga un paper fonamental en aquesta etapa. I és que, com diu Tonucci, «tots els aprenentatges més importants de la vida es fan jugant».

I3 és un curs molt agraït, ja que es pot veure una gran evolució en molts aspectes: llenguatge oral i escrit, motricitat fina i gruixuda, autonomia personal, aprenentatges, etc.

TUTORA:
Ingrid Campoy 
ingridcampoy@santateresaterrassa.cat

HORARIS ENTREVISTES:
Dilluns de 12h. a 13h.
Poden ser presencials o telemàtiques.

INFORMES TRIMESTRALS:
Informes: Primer i tercer trimestre
Entrevista: 2n trimestre

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On som?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 15 =