Gran festa a l’Escola Santa Teresa de Jesús en honor a la seva patrona

Avui, l’Escola Santa Teresa de Jesús està celebrant una gran festa en honor a la seva patrona, Santa Teresa. L’edifici escolar està engalanat amb banderes i decoracions festives per a l’ocasió, creant un ambient alegre i acollidor per a tot l’alumnat.

La festa va començar amb una visita a l’església de Sant Pere, on els nens i nenes van assistir a una celebració especial en honor a Santa Teresa. Després, van gaudir d’un esmorzar acompanyat de música, que va alegrar encara més l’ambient de festa.

Les activitats van continuar després d’esmorzar, amb els/les alumnes de cicle mitjà i superior dirigint-se al parc de Vallparadís per a una emocionant activitat de missions compartides. A la vegada, l’alumnat d’infantil i cicle inicial es va dedicar a decorar «La Casa del Meu Cor», creant obres d’art plenes de creativitat i color.

Per culminar aquesta emocionant jornada, es va realitzar una meditació guiada, brindant als nens i nenes un moment de tranquil·litat i reflexió. Com a punt culminant de la festa, tota l’escola es va divertir amb inflables i jocs gegants, creant records inoblidables d’aquesta celebració de Santa Teresa.

La comunitat educativa de l’Escola Santa Teresa de Jesús està emocionada per celebrar aquest dia especial amb diversió, aprenentatge i devoció. Santa Teresa de Jesús, la nostra patrona, continua inspirant-nos a ser millors persones cada dia.

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

8 + 7 =