GRADUACIÓ DE SISÈ

Felicitats a tot l’alumnat de sisè per la vostra graduació! Ha estat un any ple de reptes i esteu preparats per enfrontar els nous desafiaments que us plantejarà la propera etapa que us espera. Recordeu sempre ser respectuosos, valents, perseverants i mai deixar d’aprendre. Estem molt orgullosos de cadascun de vosaltres i de tot el que heu aconseguit! Confieu sempre en vosaltres mateixos, dins vostre està la clau per aconseguir un futur brillant i ple d’èxits personals i professionals! Sempre recordeu que el coneixement és poder i que amb esforç, amor i dedicació podeu assolir qualsevol objectiu que us proposeu. Felicitats, graduats i graduades!

COL•LEGI
SANTA TERESA DE JESÚS

On estem?

Un centre immers en la realitat social i cultural de Catalunya, on respectem totes les ideologies i creences, promovem la relació amb el nostre entorn i afavorim la participació de les famílies.

formulari

de contacte

LOPD

Responsable del tractament. El Col·legi Santa Teresa de Jesús, amb domicili al c/ Major de Sant Pere, 19 08222 Terrassa. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://santateresaterrassa.cat/politica-de-privacitat/

3 + 15 =